Αγαπάμε τη φύση και απολαμβάνουμε την τέχνη

Αγαπάμε τη φύση και απολαμβάνουμε την τέχνη. Έτσι, προσπαθούμε να φτιάχνουμε και να βρίσκουμε αντικείμενα και κοσμήματα που είναι όμορφα, ποιοτικά και αναβαθμίζουν την αισθητική μας, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Χειροποίητα αντικείμενα από πηλό, φυσητό γυαλί, ξύλο, πέτρα, εμπνευσμένα από τις ομορφιές της φύσης, φωτιστικά φτιαγμένα από παλιά αντικείμενα (αναβαθμιστική ανακύκλωση-upcycling) και πολλά άλλα!

Χειροποίητα κοσμήματα από πορσελάνη, μάρμαρο, βότσαλα και ασήμι (όπου είναι δυνατόν, ανακυκλωμένο) και άλλα που δημιουργήθηκαν με καλούπια από αληθινά φυτά!

Στόχος μας είναι να ανακαλύπτουμε και να φτιάχνουμε συνεχώς νέες δημιουργίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας χωρίς να βλάπτουν το περιβάλλον και να συνεργαζόμαστε με έλληνες καλλιτέχνες που δημιουργούν με γνώμωνα την υψηλή αισθητική, πειραματίζονται με νέα, αναπάντεχα υλικά και εμπνέονται από τη φύση.

Στο χώρο μας, προσπαθούμε να κάνουμε πράξη την αγάπη μας για την τέχνη και το περιβάλλον εξίσου, με πολλούς τρόπους. Χρησιμοποιούμε λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας, ανακυκλώνουμε χαρτί και πλαστικό, τυπώνουμε τις κάρτες μας σε ανακυκλωμένο χαρτί, ενώ τα έπιπλά μας είναι είτε παλιά είτε φτιαγμένα με τη φιλοσοφία της αναβαθμιστικής ανακύκλωσης (upcycling), δίνοντας σε παλιά και άχρηστα υλικά μια νέα, ‘αναβαθμισμένη’ χρήση.

Για τις συσκευασίες μας χρησιμοποιούμε χάρτινα ή ξύλινα κουτιά που επαναχρησιμοποιούνται, μόνο χάρτινες (καθόλου πλαστικές) σακούλες, ξύλινες ή κεραμικές χάντρες και κορδόνια από οργανικά υλικά. Οι συσκευασίες δώρου μας είναι πάντα πρωτότυπες και ιδιαίτερες και φροντίζουμε να τις ανανεώνουμε κάθε εποχή.