Η Άννα Ρόζα Μοσχούτη είναι η ιδρυτής και σχεδιάστρια της ομώνυμης φίρμας AR.M ANNA ROSA MOSCHOUTI, που ιδρύθηκε το 2017.
Ελληνίδα, που αποφάσισε να μετακομίσει στο Βέλγιο, σπούδασε αρχιτέκτονας, αλλά πολύ γρήγορα ενέδωσε στην αγάπη της για το κόσμημα, και έτσι από το 2013 ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο συνειδητό και προσεγμένο design, την υπεύθυνη προμήθεια υλικών και τη διαφάνεια, το brand AR.M Anna Rosa Moschouti δημιουργεί καλοσχεδιασμένα, σύγχρονα κοσμήματα, πιστεύοντας στη συνετή παραγωγή και τη συνειδητή κατανάλωση.

Ιδιαίτερα παθιασμένη με την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, η σχεδιάστρια μεταφέρει αυτές τις αξίες σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και διάθεσης των κοσμημάτων της. Έτσι, όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί για την κατασκευή των κοσμημάτων της είναι είτε ανακυκλωμένα είτε προερχόμενα από υπεύθυνες, αξιόπιστες πηγές. Συνεργάζεται με μικρές, τοπικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο Βέλγιο και πάντα προμηθεύεται της πρώτες ύλες σε μικρές ποσότητες, ώστε να ελαχιστοποιεί τη σπατάλη υλικών και τα απορρίματα.

Εργα δημιουργου