Γεννήθηκε το 1978 και ζει στην Aθήνα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων των ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος του Diploma of Higher Education από το Middlesex University of London στη Γραφιστική. Επιπλέον, έχει διδαχτεί την υφαντική τέχνη κι έχει συνεργαστεί με την μητέρα της επί σειρά ετών στο οικογενειακό τους εργαστήριο.

Από το 1999 ως το 2001 εργάστηκε ως Γραφίστρια και Εκπαιδεύτρια Εικαστικών Τεχνών στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΑ/ΑΜΕΑ) ενώ από το 2002 ως σήμερα διδάσκει στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας «Η Στέγη». Εκεί αρχικά δημιούργησε το εργαστήριο υφαντικής ενώ παράλληλα είχε αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των Καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Κέντρου. Από το 2013 ως σήμερα είναι υπεύθυνη του εργαστηρίου κεραμικής που στόχο έχει την εκπαίδευση και την παράγωγη διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων.

Tον Ιανουάριο του 2015 ίδρυσε το Xenaki Ceramic Art&Design Studio. Πρόκειται για ένα χώρο πειραματισμού και μελέτης των δυνατοτήτων του πηλού με στόχο τόσο την δημιουργία γλυπτών, χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων όσο και την άρτια εκπαίδευση ενδιαφερόμενων για την τέχνη.
Έχει κατακτήσει τον 3ο έπαινο στην Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής για δύο έργα από τη συλλογή Paper in Clay | Clay in Paper.

Εργα δημιουργου

Προσφορά!
Προσφορά!