Επιστροφή / αντικατάσταση προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε για οποιονδήποτε λόγο, ενημερώνοντάς μας στο email [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 2281084935, μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την επιβεβαιωμένη παραλαβή του. Σαββατοκύριακα, εθνικές εορτές και λοιπές αργίες προσμετρώνται στο διάστημα των 15 ημερολογιακών ημερών.
Όταν επιστρέψετε ένα προϊόν, και αφού το έχουμε ελέγξει και έχουμε κάνει δεκτή την επιστροφή του, θα σας στείλουμε μέσω email ένα πιστωτικό σημείωμα,το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσα σε 30 ημερολογιακές ημέρες, από τη στιγμή της αποστολής του σε εσάς, για να πάρετε ένα οποιοδήποτε άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σημειώστε ότι λόγω του ότι αρκετά από τα προϊόντα μας είναι μοναδικά κομμάτια, είναι πιθανόν να μην υπάρχει δεύτερο κομμάτι από κάποιο προϊόν.

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημιά ή φθορά. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που υπήρχαν στη συσκευασία του κατά την παραλαβή (π.χ. ΔΑΤ, απόδειξης λιανικής, κλπ.). Σε περίπτωση που το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε σας έχει δοθεί ως δώρο από άλλον, παρακαλούμε βάλτε μαζί και την κάρτα αλλαγής, εφόσον αυτή υπήρχε στη συσκευασία.

Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων που αγοράστηκαν σε έκπτωση ή προσφορά, αυτά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης ή προσφοράς.

Δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές σε προϊόντα που κατασκευάστηκαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας για εσάς (custom made).

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων μέχρι την έδρα της επιχείρησής μας (οδός Πρωτοπαπαδάκη 10, Ερμούπολη – Σύρος Τ.Κ. 84100) καλύπτεται εξ ολοκλήρου από εσάς. Η επιχείρηση καλύπτει το κόστος επιστροφής των προϊόντων μόνο σε περίπτωση που αυτά παραλειφθούν με φθορές λόγω κακής συσκευασίας τους από εμάς ή σε περίπτωση που είναι ελαττωματικά.

Διαδικασία & τρόποι επιστροφής προϊόντων

Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ιδιοχείρως στο κατάστημά μας (Πρωτοπαπαδάκη 10, Ερμούπολη – Σύρος) είτε να αποσταλλεί ταχυδρομικώς. Η επιλογή του μεταφορέα γίνεται από εσάς. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε μια ασφαλή μέθοδο αποστολής του προϊόντος, που να σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσετε την αποστολή σας, και να κρατήσετε την απόδειξη αποστολής.
Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα, για επιστροφές εντός της ελληνικής επικράτειας, να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε (Γενική Ταχυδρομική Courier) ώστε να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές της. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να δρομολογήσουμε την παραλαβή και αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος. Θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να τηρήσετε το ραντεβού με την εταιρεία ταχυμεταφορών γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσετε να επωφεληθείτε αυτής της προσφοράς.
Το επιστρεφόμενο προϊόν τελεί υπό τη δική σας ευθύνη μέχρι να παραδοθεί σε εμάς.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος και έγκρισης από την επιχείρηση, που θα σας κοινοποιείται γραπτώς μέσω email.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να συσκευάζουμε τα προϊόντα που σας στέλνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να εξασφαλίζεται η άρτια παραλαβή τους από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, εάν λάβετε ένα προϊόν με φθορές ή σε ελαττωματική κατάσταση, παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω email στο [email protected], οπωσδήποτε εντός 3 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, επισυνάπτοντας εάν είναι δυνατόν και μια φωτογραφία του προϊόντος όπου να φαίνεται η φθορά ή το ελάττωμα.
Τα ελαττωματικά προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα γνωστοποίησης σε εμάς της παραλαβής από μέρους σας του ελαττωματικού προϊόντος.
Το κόστος επιστροφής των ελαττωματικών ή φθαρμένων από υπαιτιότητα της επιχείρησης προϊόντων καλύπτεται από εμάς.

Ακύρωση παραγγελίας

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στο +30 2281084935 ή μέσω email στο [email protected] οπωσδήποτε εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ακύρωση παραγγελίας που έχει ήδη αποσταλλεί δε μπορεί να γίνει δεκτή.