Τρόποι πληρωμής

Οι αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

• Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας

ALPHA BANK

Αριθμός λογαριασμού: 626002330003525

IBAN: GR2801406260626002330003525

Δικαιούχος: Δάφνη Βέλλη

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός λογαριασμού: 46900174262

IBAN: GR1201104690000046900174262

Δικαιούχος: Δάφνη Βέλλη

Παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσω email στο [email protected] για την πραγματοποίηση της κατάθεσης, επισυνάπτοντας, αν είναι δυνατόν, την απόδειξη κατάθεσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας ενημερώσετε τηεφωνικά στο +30 2281084935. Σε κάθε περίπτωση, στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλείστε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας. Η επεξεργασία και εκτέλεση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθούν μόνον εφόσον λάβουμε γνώση της κατάθεσης της αξίας της παραγγελίας σας με ένα από τους παραπάνω τρόπους.

• Με χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας

Η ιστοσελίδα www.velli.gr δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa, Master, Maestro, Diners Club, American Express, καθώς και πληρωμές μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Masterpass by Mastercard. Η ιστοσελίδα δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  eCommerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

• Με χρήση του Paypal

Εάν είστε χρήστης με λογαριασμό PayPal, μπορείτε να να πληρώσετε αφού συνδεθείτε με το λογαριασμό σας.

• Με αντικαταβολή

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή παρέχεται για τις αγορές εντός της ελληνικής επικράτειας (δείτε την ενότητα Τρόποι και κόστος αποστολής για το σχετικό κόστος επιβάρυνσης). Στην περίπτωση της πληρωμής μέσω αντικαταβολής ο χρήστης δεσμεύεται (α) για την εξόφληση του συνόλου της παραγγελίας και (β) για την τήρηση της συμφωνίας παράδοσης με την εταιρεία ταχυμεταφορών.

Έκδοση παραστατικών

Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης είτε απόδειξης λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου. Για την πραγματοποίηση των πωλήσεων το ηλεκτρονικό κατάστημα ζητά από εσάς προσωπικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο χρήστης οφείλει να παρέχει αληθινά και ακριβή στοιχεία. Για την έκδοση τιμολογίου (για εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες) θα σας ζητηθούν επιπλέον: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε ένα δελτίο παραγγελίας, ώστε να έχετε εικόνα της παραγγελίας σας. Το δελτίο παραγγελίας δε συνιστά νόμιμο παραστατικό για φορολογική χρήση. Το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (η απόδειξη ή το τιμολόγιο) αποστέλλεται με την παραγγελία σας.