Με σπουδές στη Διακόσμηση Αρχιτεκτονικού Χώρου (ΒΑΚΑΛΟ), εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο χώρο της διακόσμησης και του επίπλου, αλλά τελικά την κέρδισε η αγάπη της για την καλλιτεχνική δημιουργία, αρχικά στο κόσμημα και το αντικείμενο, μέσα από τον πειραματισμό με διάφορα υλικά. 

Αποκορύφωμα της καλλιτεχνικής της αναζήτησης αποτελεί η ενασχόλησή της τα τελευταία χρόνια με την επεξεργασία και μεταμόρφωση ενός φυσικού υλικού, που πάντα της ασκούσε γοητεία, την κολοκύθα.

Καλλιεργεί, επεξεργάζεται και μεταμορφώνει τις κολοκύθες σε γλυπτά αντικείμενα και  φωτιστικά, ακολουθώντας όλη την πορεία αυτού του ταπεινού φυτού, που στο παρελθόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αργοτική ζωή. Τις φυτεύει, τις φροντίζει, δίνοντάς τους ευλαβικά το χρόνο που χρειάζονται για να ωριμάσουν. Μετά αρχίζει μια άλλη συνδιαλλαγή, όταν πια η κάθε κολοκύθα της ‘διηγείται’ την ιστορία της, παρασύροντάς τη σε κόσμους παραμυθένιους, όπου πλάσματα μαγικά, εξωτικά πουλιά, πεταλούδες και λουλούδια κάνουν την εμφάνισή τους. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά φωτιστικά-έργα τέχνης και γλυπτά αντικείμενα, καθώς για το κάθε έργο ακολουθεί το σχήμα και το μέγεθος της κάθε κολοκύθας!

Δουλειά της παρουσιάζεται σε επιλεγμένους χώρους και γκαλερί στην Ελλάδα, καθώς και στα πωλητήρια του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων, του Μουσείου Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης (ΜΕΛΤ), του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς και του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού-Ελληνικός Κόσμος.

Έργα Δημιουργού